Dostava

Dostava kupljenih proizvoda je besplatna na području gradova Zagreb, Samobor, Sveta Nedelja, Jastrebarsko, Velika Gorica, Sesvete i Zaprešić za iznose ponude veće od 2.500,00 kn (PDV uključen).

Dostava na ostala područja u RH i inozemstvu, kao i dostava na gore navedena područja za iznose ponude manje od 2.500,00kn, predmet je svake ponude ponaosob, te se iskazuje kao zasebna stavka u ponudi, osim u slučaju ugovorene montaže, u kojem je slučaju dostava uključena u cijenu montaže.

Dostava koja nije dio ugovorene montaže vrši se dostavnim vozilom prodavatelja ili njegovog podugovaratelja do najbliže točke adresi dostave do koje se može fizički prići dostavnim vozilom uz poštivanje prometnih pravila bez blokiranja nesmetanog odvijanja prometa, te se smatra izvršenom istovarom naručenih proizvoda na tlo pored dostavnog vozila.

Dostava bez montaže ne obuhvaća unos kupljenih proizvoda u objekt.

Ukoliko se adresa dostave nalazi u zoni zabranjenog ili ograničenog prometovanja vozilima, kupac je dužan osigurati potrebne dozvole, u suprotnom se dostava vrši do najbliže moguće točke izvan zone zabranjenog ili ograničenog prometovanja vozilima.

Kupac je dužan na točki istovara osigurati slobodan prostor neophodan za istovar naručenih proizvoda.

Obveza je kupca osigurati preuzimanje dostavljenih proizvoda vlastitim prisustvom ili prisustvom od njegove strane ovlaštene osobe, o čijem će ovlaštenju pismeno obavijestiti prodavatelja. Osoba koja preuzima dostavljene proizvode u obvezi je iste kvantitativno i kvalitativno prekontrolirati, te svojim potpisom na dostavni dokument potvrditi preuzimanje isporučenih proizvoda u ispravnom stanju.

Ukoliko se u procesu preuzimanja utvrde odstupanja od količine navedene na dostavnom dokumentu ili bilo koji drugi vidljivi nedostaci, kao što su vidljiva oštećenja na pakiranju i/ili dostavljenim proizvodima, kupac ili od njegove strane ovlaštena osoba dužni su isporučene proizvode svejedno preuzeti uz pismeno nabrojane nedostatke na dostavnom dokumentu.

Eventualne naknadne reklamacije na količinu ili ispravnost dostavljenih proizvoda koje je bilo moguće uočiti prilikom preuzimanja, a nisu navedene na dostavnom dokumentu, neće se uvažiti.

Ako dostavu nije moguće izvršiti na dogovoreni način i u dogovorenom terminu zbog neispunjenih uvjeta od strane kupca, prodavatelj će ponovni pokušaj dostave naplatiti kupcu u punom iznosu cijene dostave prema ponudi, odnosno po cijeni od 8,75 kn/km za dostave koje su prema općim pravilima besplatne, pri čemu se kao mjerodavna uzima najkraća relacija bez naplate cestarine i sličnih troškova prema računalnom programu Google Maps.

Termin ponovne dostave se ponovo dogovara između kupca i prodavatelja, te ga je moguće zamijeniti preuzimanjem naručenih proizvoda od strane kupca ili od njega ovlaštene osobe u skladištu prodavatelja bez dodatne naknade.

Dostava se vrši u radno vrijeme prodavateljeve dostavne službe, radnim danom od 08.00 – 15.00h.

Termin se dogovara na način da se definira datum dostave i vremenski okvir u rasponu 3 sata.


Fatal error: Uncaught Symfony\Component\Debug\Exception\ContextErrorException: Warning: SessionHandler::write(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/obliqhr/vendor/symfony/http-foundation/Session/Storage/Proxy/SessionHandlerProxy.php:69 Stack trace: #0 [internal function]: Symfony\Component\HttpFoundation\Session\Storage\Proxy\SessionHandlerProxy->write('bcbf6d946503b7b...', '_sf2_attributes...') #1 [internal function]: session_write_close() #2 {main} thrown in /home/obliqhr/vendor/symfony/http-foundation/Session/Storage/Proxy/SessionHandlerProxy.php on line 69