Kupaonice

Kupaonica je mjesto (prostor) u kojem se relaksiramo, skupljamo energiju, pomlađujemo i na koncu uvijek iznova svako jutro pripremamo za novi dan. Današnje kupaonice ne samo da moraju izgledati dobro, one nas trebaju mamiti i pozivati svojom osobnošću i mirisom, biti funkcionalne i udobne te naravno dati dobru vrijednost za novac. Kupaonice više ne doživljavamo kao separirani i izolirani prostor već naprotiv, kao otvoren i ugodan prostor koji ispunjava sva naša osjetila.

Ljubitelji neponovljivog osjećaja i topline pravog drva pronaći će svoje puno zadovoljstvo dodirom bez premca klizeći perfektno dizajniranim i obrađenim Obliq površinama. A i oni koji vole nostalgiju bez srama i bezvremenski moderan dizajn inspiriran tridesetima prošlog stoljeća, napunit će svoje srce osjećajem bezgraničnog zadovoljstva. 

Što su naši životi složeniji, a svijet napredniji i kompleksniji, veće su i naše želje da ispunimo sve naše emocije. Obliq kupaonice idealan su izbor i odabir za ljude koji ne teže prestižu već suvremenoj formi i obliqu, komforu i eleganciji, uživanju i radosti življenja. Zahvaljujući različitosti dostupnih dimenzija i materijala, brojnim opcijama kombinatorike i poslovičnom Obliq fleksibilnošću moguće je kreirati atraktivnu kupaonicu u svakoj arhitektonskoj situaciji. 
Osvjetljenje Obliq kupaonica riješeno je sve prisutnijom i štedljivom LED rasvjetom dizajniranom za svako oko i svačiji ukus. Inteligentni touch LED sistem paljenja rasvjete te istovremena mogućnost smanjenja ili pojačavanja razine svijetla u korak je sa svim svjetskim trendovima.
Dodaci za podjelu površine ladica omogućuju Vam bolju preglednost, praktičnost i u konačnici osjećaj dostupnosti svake spremljene stvari u trenutku traženja. Visoka tehnologija omogućava savršenu preciznost i kutnost svakog elementa koji čine završni sklop.

Od malih kupaonica slatkih i skladnih malih stanova, dječjih kupaonica ili kupaonica za goste do onih komfornih u kojima volimo provesti što više slobodnog vremena. Vi korisnici kupaonica postavljate svoje želje i zahtjeve, a budući da osobni ukusi mogu biti tako različiti, Obliq će pronaći pravi odgovor za Vas bilo da se radi o minimalističkom pristupu, modernom ambijentu, gracioznom izgledu ili suptilnom luksuzu. Obliq će Vam ponuditi kupaonice protkane minimalizmom i elegancijom, a opet nevjerojatno svestrane, poželjne i pristupačne. 

Moderan ambijent suvremene Obliq kupaonice začinit će vječno moderna bijela boja, blago zaobljene linije te perfektno i nježno dizajnirani utori za otvaranje vrata i ladica.

 Primjenom specijalnih ljepila na PU bazi svi rubni spojevi izuzetno su tanki i nevidljivi te pružaju savršenu zaštitu od vlage. Da bi Obliq kupaonice zaista bile jedinstvene i tehnički perfektne neizostavna je pažljiva i nježna ruka i njen dodir kroz sve faze izrade. Buka, osvjetljenje, energija i komfor dodatni su parametri kojima Obliq namještaj oblikuje kvalitetu života.

Život je dovoljno bučan i zato svi Obliq proizvodi koriste soft sisteme automatskog zatvaranja koji osiguravaju da se sva vrata i ladice zatvaraju krajnje nježno i bez stvaranja bilo kakve buke. Čak i kad nehotice upotrijebite malo previše sile kod zatvaranja ladice ili vrata, aktivira se kočnica koja ih uspori kao zračni jastuk i zatvori nježno i bešumno. Puna izvlačnost ladica i mogućnost skidanja i stavljanja bez ikakvog alata omogućuju Vam maksimalno iskorištenje kompletne površine ladice kao i lakoću njihovog čišćenja.

Korištenjem najmodernije tehnologije, primjena odgovorno i pažljivo biranih te tehnološki naprednih materijala uz pažljivu i preciznu izradu i posvećenost detaljima daje Obliq kupaonskom namještaju visoku kvalitetu i izdržljivost za dugi niz godina.

Sviđa vam se nešto iz naše ponude Obliq kupaonica, pošaljite nam upit i naše stručno osoblje odgovorit će vam u najkraćem roku.

Fatal error: Uncaught Symfony\Component\Debug\Exception\ContextErrorException: Warning: SessionHandler::write(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/obliqhr/vendor/symfony/http-foundation/Session/Storage/Proxy/SessionHandlerProxy.php:69 Stack trace: #0 [internal function]: Symfony\Component\HttpFoundation\Session\Storage\Proxy\SessionHandlerProxy->write('3821f4b6b5a82f0...', '_sf2_attributes...') #1 [internal function]: session_write_close() #2 {main} thrown in /home/obliqhr/vendor/symfony/http-foundation/Session/Storage/Proxy/SessionHandlerProxy.php on line 69