Sistemi polica

Polica nikad dosta, a naši sistemi polica toliko su raznoliki i modularni da pružaju neograničen broj kombinacija za stvaranje praktičnih, ali i atraktivnih prostora. Boje, dekori i pozicije elemenata sistema polica mogu vaš prostor pretvoriti u potpuno novi svijet.

Nedostatak prostora na vašem radnom stolu možete riješiti Obliq sistemima polica koji vam pružaju neograničene mogučnosti odabirom željenih kobinacija dekora i elemenata. 

Sisteme polica možete upotrijebiti u kombinaciji sa radnim stolom i tako osigurati prostor za knjige i igračke vašeg djetete ili možda kao radni prostor za vaš ured iz snova.

Sistemi polica savršeno odgovaraju kao dio kuhinje i njenog prostora. Za odlaganje lijepih primjeraka posuđa koje želite da budu vidljivi ili lako dostupni, otvoreni sistemi polica bit će pravi odabir za vas.

Sve što vas zanima o sistemima polica saznat ćete ukoliko nas posjetite na Zrinjevcu ili pošaljete upit, a naše stručno osoblje odgovoriti će vam u najkraćem roku.


Fatal error: Uncaught Symfony\Component\Debug\Exception\ContextErrorException: Warning: SessionHandler::write(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/obliqhr/vendor/symfony/http-foundation/Session/Storage/Proxy/SessionHandlerProxy.php:69 Stack trace: #0 [internal function]: Symfony\Component\HttpFoundation\Session\Storage\Proxy\SessionHandlerProxy->write('621deb4136a4faa...', '_sf2_attributes...') #1 [internal function]: session_write_close() #2 {main} thrown in /home/obliqhr/vendor/symfony/http-foundation/Session/Storage/Proxy/SessionHandlerProxy.php on line 69